O nama

onas-(14).jpgKada se vratimo nazad na dane kada je televizor stajao u jednoj poziciji na stolu i gledaoci su morali da pronađu pogodan položaj samo za gledanje, to onda zvuči kao nešto davno iz preistorijskog vremena. Suprotno k tome, današnja tehnologija se bešavno prilagođava korisničkim potrebama. Dokaz je široka paleta proizvoda brenda Stell, koji od 2005. godine ne obuhvata samo nepokretne, proširive i zglobne nosače za televizore i AV opremu, nego i različite tipove modernih stolova i polica.

Glavne prednosti Stell proizvoda nisu samo vrhunski kvalitet i maksimalna fleksibilnost, nego i jednostavna upotreba koja omogućava lako rukovanje. Oni koji vole odličan dizajn, će nesumnjivo ceniti atraktivan izgled koji je tipičan za sve proizvode brenda Stell.

Na raspolaganju su mnogi tipovi nosača za više vrste i veličina televizora i AV opreme. Ova široka paleta proizvoda nudi rešenje za vlasnike ekrana od 100" koji će ceniti proširivi zglobni Stell nosač sa kapacitetom opterećenja od 70 kg, a dame koje su navikle da gledaju televizor na ekranu od 13" dok kuvaju biće oduševljena sa jednostavnim nepokretnim Stell nosačem instaliranim na kuhinjskom kredencu.
Brend Stell takođe nudi kombinaicju nosača sa TV stolovima, ili samostalne univerzalne stolove za svaki enterijer bilo u dizajnu metala/stakla ili drveta/stakla.

Nosači na vrhu stola za televizora i monitore su takođe veoma popularni jer olakšavaju rad na računaru.
Jedan od nedavnih trendova koji privlači pažđnju ne samo u javnom sektoru nego i kao deo modernog unutrašnjeg dizajna su zglobni plafonski nosači za ekrane do 70" i težinom do 80 kg, kao i nepokretni ili proširivi plafonski nosači za projektore.

Brend Stell se takođe pobrinuo i za ljubitelje kvalitetne muzike. Za DVD i set top-box u ponudi su praktične univerzalne police i zglobne nosače na zid za zvučnike koji doprinose bogatom iskustvu slušanja muzike i izgovorenih reči.
Vlasnici satelitskih antena su takođe upoznati sa Stell proizvodima - povoljne nosače antena visokog kvaliteta nude značajnu fleksibilnost, jer se mogu montirati na zidovima, balkonima ili stubovima.